Welkom bij Lichtgevende Schoenen Online Winkel

Vaak Gestelde Vragen

Wat zijn de verzendkosten methoden?
We zetten DHL, EUB, DDP als onze verzendmethode, en we zullen de meest geschikte verzendmethoden kiezen. Wij beloven dat uw producten zal worden verzonden binnen 24-48 uur. Meestal duurt het 7-12 dagen aan te komen, het verschil is afhankelijk van verschillende regio's en de tijd.
Worden mijn accountgegevens worden beschermd?
Alle accountgegevens je alleen worden gebruikt in de context van uw zakelijke relatie met ons. Deze informatie wordt nooit gedeeld met derden of verkocht zonder uw toestemming.
Betaling is het veilig?
De veiligheid van betaling op lichtgevendeschoenen.com is een van onze prioriteiten. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de behandeling van de betaling worden gecodeerd met SSL. Deze gegevens kunnen worden opgespoord, onderschept of gebruikt door anderen. Ze worden niet bewaard op onze computersystemen. Daarnaast Volg alle aankopen op schoen licht LED de 3D Secure standaard.
Hoe houd ik mijn bestellingen?
We meestal verzenden uw pakket binnen 24-48 uur nadat wij uw betaling te wissen en geef u het volgen aantal binnen 24-48 uur nadat wij uw pakket sturen. (Dat betekent, zullen wij u voorzien van de tracking-nummer binnen 2-4 werkdagen nadat u betalen voor het).
Wat als mijn pakket Vertragingen bij de douane?
Zodra wij uw bestelling, wij sturen u een e-mail samen met het tracking-nummer en een tracking url. Als u vindt dat uw bestelling worden opgehouden op maat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
U moet betalen voor de uitwisseling?
Nee, het is gratis. Maar voordat u uw schoenen uitwisselt, neem contact op met onze customer service. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen, zullen we opnieuw de nieuwe producten naar u sturen. Indien u dringend het nieuwe product, kunt u onze klantenservice voor het specifieke proces raadplegen.